Kladioničarski sajtovi koji ne traže verifikaciju

Pravo na privatnost je u današnje vreme jedna od najugroženijih kategorija svake individue. Jednostavno ne možete funkcionisati ukoliko ne podelite nešto od Vaše intime pa makar to bilo samo ime i prezime bez daljih podataka, koji uključuju datum rođenja, jmbg, telefon itd.

Slična je situacija i u kladioničarskom svetu. Većina brendova ne haje za želje igrača o anonimnosti, i istima traže da prilikom registrovanja otkriju veliku količinu ličnih informacija. U Srbiji kao što ste primetili, kladionice samo što ne traže poreklo imovine i izvod iz matične knjige rođenih, i manje više imaju sve o Vama. Naravno one garantuju Vašu privatnost, i sugerišu da ništa od podataka neće procureti sa strane, ali šta je sa činjenicom da one imaju na uvid sve to. I na kraju krajeva, u doba sajber kriminala, gde su loši momci često puta u prednosti, šta je u stvari naša garancija da kladionice imaju dovoljno jaku zaštitu svojih servera.

Zbog svega ovoga, ljudi se polako ali sigurno okreću entitetima koji ne traže lične podatke i verifikaciju Vašeg identiteta, a sa druge strane, takvih je sve više i više. Mi ćemo ovde nabrojati nekolicinu kladionica koje ne traže verifikaciju i kod kojih možete sašuvati Vašu privatnost.

Pre nego što se odlučite i kladite, možete pogledati savete za klađenje.

Kriptovalute čuvaju Vašu privatnost

kripto klađenje

FortuneJack i 1Xbit su kladionice koje prihvataju kriptovalute Bitcoin i Etherum, i kod kojih možete polagati uloge bez ikakvih prethodnih verifikacija. Naime, transakcije kriptovaluta kao što je Bitcoin, nemaju nikakvu povezanost sa pojedincem te nije ni potrebno pokazivati nikakav dokument pre nego se počne kladiti sa njima. Ove dve kladionice su najbolje od svih koje prihvataju kriptovalute, tako da ukoliko posedujete Bitcoin ili pak Etherum i željni ste klađenja, ovo je mesto za Vas. Registracija je i više nego jednostavna i ni nalik onoj kod naših kladionica.


Gorepomenuti način je jedini kod kog ne postoji nikakvo davanje ličnih podataka. Kao što vidite on zahteva posedovanje kriptovaluta, i trenutno sada, to nije dostupno svim igračima. Ukoliko imate novac, manje više moraćete nešto da otkrijete kladionici. U narednom delu teksta ćemo predstaviti kod kojih kladionica se možete kladiti a da deo podataka ipak zadržite za sebe.

Načini da delimično sakrijete podatke

Postoji način da se ne otkrije Vaš identitet ali gde ćete morati da pokažete Vaš broj bankovnog računa. Pay N Play platforma nudi opciju da ne pravite nikakve naloge niti šta slično, već da odmah polažete opklade sa Vašeg računa.

Ukoliko ste dobili novac jer je Vaša opklada prošla, on direktno leže na račun. Dve kladionice koje nude ovaj vid klađenja i koje podržavaju Pay N Play platformu jesu Betsson i ComeOn

1XBet Vam sa druge strane ne traži ličnu kartu, pasoš ili vozačku, tj. nema ID verifikacije. Po nama to je možda i najbitnije jer na istom imate sve od JMBG, do broja dokumenta, mesta prebivališta itd. Ovo je i jedan od razloga zašto je ovaj brend toliko postao popularan u zadnjih par godina. Kao što ste videli, njemu nije trebalo mnogo vremena da napravi veliku uzlet i da postane jedan od najeksponiranijih na tržištu.

Pored 1XBet, manje poznat je Melbet, koji takođe ne traži ID verifikaciju. On jeste u nekim stvarima malo prostiji, ali ipak ovaj faktor ga čini itekako privlačnim za kladioničare.

Betway i 5Dimes su brendovi koji Vam na primer ne traže video verifikaciju, ili fotografiju da bi stvarno potvrdili da ste to vi. Tako da se tu praktično možete registrovati sa tuđim informacijama. Ovo je posebno pogodno za maloletnike, tako da obratite pažnju na to i sprečite ukoliko ste u mogućnosti.

Ukratko ovo su Vam neke od opcija koje imate, kada je u pitanju zaštita Vaših ličnih podataka.

Na žalost, trenutno u Srbiji, to nije toliko rasprostranjeno koliko u drugim zemljama, ali se nadamo da će se to izmeniti u budućnosti.

reklame 1xbet