Najbolje aplikacije sa besplatnim kladioničarskim tipovima

Svim kladioničarima je cilj da osvoje novac. Čak i oni koji posećuju kladionice i popunjavaju tikete čisto dosade radi, u želji da isprate neke rezultate i prekrate vreme, negde u podsvesti imaju za cilj da osvoje novac, koliko god to bilo.

Naravno, to je lakše reći nego učiniti. Čak i profesionalni kladioničari ne mogu garantovati da će biti u plusu nakon svakog meseca. Jednostavno, ovo je takav posao da nikada nećete moći da bude 100% sigurni u ishod neke utakmice ili Vašu prognozu na kraju krajeva.

Da bi se šanse za siguran dobitak povećale nije loše imati pomoć sa strane. Da li je to informacija o povređenim igračima, neki statistički podaci koji nam ukazuju na specifičnost datog tima, ili na kraju krajeva tradicija u pojedinim okršajima nije ni bitno, sve dok je relevantno i pomaže nam u donošenju odluka.

U poslednje vreme vidimo da se na internetu pojavljuju sve više i više sajtova koji su specijalizovani za ovakve funkcije, ali ima i onih koji sve to objedine na jednom mestu i iznese predlog za klađenje prema njihovom viđenju stvari.

Mi ćemo ovde navesti par tih sajtova, tj. njihovih aplikacija za koje mislimo da su vredni pomena. Napominjemo da mi ne garantujemo za iste da Vas mogu obogatiti ili da im možete bespogovorno pokloniti poverenje, već jednostavno, čini nam se da Vam mogu biti od pomoći. Imaćemo i strane i domaće aplikacije.

Betting Tips Football

saveti za kladenje u fudbalu

Jedna od najpopularnijih aplikacija na Google Playu i ima preko 70,000 feedbackova i prosečnom ocenom korisnika od 4.6. Iako to možda nekom ne bi značilo mnogo, jer postoji i dosta botova koji mogu da se upotrebe u generisanju tog rezultata, iz iskustva ljudi bliskih nama i našem timu možemo reći da je ovo zaista jedna od boljih aplikacija za besplatne tipove ne netu. Ona naravno ima i odeljke koji su premium ali njen besplatan sadržaj je sasvim dovoljan za prosečnog kladioničara. Interfejs je lagan za upravljanje, podaci su ažurirani i lako čitljivi, a posebno je interesantno što sama aplikacija ima diferencijaciju tipova po broju zvezdica koje stoje pored samog predloga. Što je više istih, tip je sigurniji.

Free Super Tips

FST je sledeća aplikacija sa istoimenog sajta koju moramo pomenuti. Za razliku od prethodnika, ovde možete naći sve sportove od fudbala, košarke pa do pikada i konjičkih takmičenja. I znate šta još, bukvalno ima svačega. Nemojte se iznenaditi ukoliko nađete lige za koje bi ste pomislili da su marginalne. Svaki tip i analiza imaju odličan sadržaj koji je podeljen u više celina i koji je potkrepljen dokazima i statistikom.

NBA Tipovi

Saveti

Sto se tiče domaćih aplikacija sa besplatnim tipovima, po mnogima jedna od najboljih je NBA Tipovi. I sam naziv Vam govori šta je fokus u ovom slučaju, ali verujte da retko koji korisnik naposletku bude nezadovoljan. Iako se nekom može učiniti da je izbor sužen, to nikako nije slučaj. U free ponudi imate par igrača i klasičnu plus minus igru, retko kada neki fiks ili broj koševa jednog tima. Takođe imaju i svoje naloge na socijalnim mrežama na kojima dele iste te tipove sa aplikacije, tako da možete da zapratite i tamo i sami se uverite u kvalitet.

Još jednom ćemo napomenuti da iako su sve ovo dobre aplikacije one ne mogu garantovati uspeh. Naša preporuka je da Vam one koriste kao pomoćno sredstvo u procesu donošenja odluka, nikako kao nešto što bi trebalo bespogovorno pratiti i slušati. Vi ste ti koji bi trebali da imate poslednju reč kada je Vaš novac u pitanju. Ukratko, odgovornost je na Vama.

reklame 1xbet